Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Lese Majeste Blues and Beyond

(στα πλαίσια του 7ου WHISPERS OFTHE SEA)

https://www.facebook.com/events/396052791051231


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Lese Majeste - Τhe Blues

Στέλιος Σαριδάκης - Φωνή, Κιθάρα, Slide Κιθάρα και Φυσαρμόνικα

Μάνος Σαριδάκης - Πλήκτρα

Θανάσης Τσακιράκης - Ντραμς

Στέλιος “Lese Majeste” Σαριδάκης - 40 χρόνια παρουσίας στην Αγγλία και Ελλάδα. Αυθεντικός Jam κιθαρίστας στο ύφος των 70’ς, του αρέσει να μιλάει στο πάλκο όπου μεταδίδει μια ενέργεια που σπάνια συναντάμε σήμερα. Vintage ήχος και φωνητική ερμηνεία, με σεβασμό στην παράδοση των μεγάλων του Blues. Κιθάρα και φυσαρμόνικα στούς Blues United Musicians τη δεκαετία του 80, συνέχισε με το δικό του σχήμα Blue Rock τα 90’ς, Blues Revenge και άλλες συνεργασίες. Ο Lese Majeste (Λεσέ Ματζέστ - ο αψηφών την εξουσία) θα παρουσιάζει και original συνθέσεις του στα πλαίσια ενός πρότζεκτ με διεθνή απήχηση.

Μάνος “Εμάνουελ” Σαριδάκης - Το “παιδί θαύμα” της Ελληνικής τζαζ σκηνής των 90’ς, κλείνει 20 χρόνια συνεργασίας στο σχήμα. Συνεργάστηκε στο παρελθόν με Σίμο Κοκαβέση, Ζορζ Πιλαλί, Μοντ Πλαγκάλ, Τάκη Μπαρμπέρη και πολλούς άλλους. Μετά από 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας του με διακρίσεις στην μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης, όπου συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της Τζαζ σκηνής, επέστρεψε στην Ελλάδα όπου διδάσκει πιάνο και προωθεί το πρότζεκτ του “Τζαζ Δημοτικό Πιάνο”.

Ο Θανάσης Τσακιράκης, με μουσικές σπουδές στην Αγγλία έχει διατελέσει μέλος των Λunatics (tribute μπάντα στους Pink Floyd) και εκτός από τις προσωπικές του εμφανίσεις έχει συνεργασίες με Γιάννη Παπαγεωργίου, Νίκο Ζουρνή κ.α.

--------

Συνέντευξη του Στέλιου Σαριδάκη στο Blues GR

http://blues.gr/profiles/blogs/greek-blues-scene-interview-with-stelios-saridakis-aka-lese?xg_source=activity










Δεν υπάρχουν σχόλια: