Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

6o WHISPERS OF THE SEA β΄ μέρος





Το δεύτερο μέρος του φετινού WHISPERS OF THE SEA έρχεται λίγο πριν μας αποχαιρετίσει ο Ιούλιος.

Την πρώτη από τις δυο βραδιές τις 26 Ιουλίου η σκηνή του φεστιβάλ ανήκει σε τέσσερα δικά μας νέα παιδιά, που ξεχειλίζουν από ταλέντο.
Συγκεκριμένα θα εμφανισθούν οι ο Θανάσης Τσακιράκης (κιθάρα, πιάνο, φωνή). ο Κώστας Μουζοκές (κιθάρα, φωνή), ο Δημήτρης Μουζοκές (κιθάρα, φωνή) και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου (πιάνο) και μας υπόσχονται μια υπέροχη μουσική βραδιά δίπλα στο κύμα.

Δύο μέρες αργότερα στις 28 Ιουλίου τη σκυτάλη παίρνει ο Αργύρης Λούλατζης.
Ο Αργύρης Λούλατζης είναι ένας τραγουδοποιός της νέας γενιάς που έχει στο ενεργητικό του σημαντικές συνεργασίες και πλήθος εμφανίσεων .
Ξεκίνησε να εμφανίζεται σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας και έπειτα της Αθήνας.
Τον Δεκέμβριο του 2012 κυκλοφόρησε το τραγούδι «Ονειρομάγια» που ερμήνευσε παρέα με τον Χρήστο Θηβαίο και αποτέλεσε προπομπό του νέου του δίσκου , ο οποίος κυκλοφόρησε το Μάιο του 2013 με τον ίδιο τίτλο .
Ο «Αμέθυστος» , είναι το δεύτερο single του δίσκου, σε μουσική & στίχους του Αργύρη Λούλατζη , το οποίο ο τραγουδοποιός ερμηνεύει με το Μίλτο Πασχαλίδη .
Το 2016 κυκλοφόρησε η νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο ''Κουβέντες με τους Ουρανούς'' .
Το ομότιτλο τραγούδι ερμηνεύει παρέα με τον Ψαραντώνη .
Επίσης ο δίσκος περιέχει άλλα δυο ντουέτα , ένα με τη ''Φωτεινή Βελεσιώτου'' , το ''Μόνο ξενιτιά'' και άλλο ένα με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη , το ''Σαν εχθές'' .
Το Δεκέμβρη του 2017 κυκλοφόρησε το τραγούδι ''Δυο σπίρτα'' σε στίχους της Sunny Μπαλτζή , ενώ τελευταία τον Απρίλη του 2018 βγήκε το νέο single του τραγουδιού ''Απανεμιά'' μαζί με το Film του , το οποίο ερμηνεύει ο Αργύρης Λούλατζης παρέα με το Γιώργο Νικηφόρου Ζερβάκη .

Δεν υπάρχουν σχόλια: